ΕΔΡΑ

Αίμωνος 71 & Κρέοντος,

Ακαδημία Πλάτωνος

104 42 Aθήνα

Τ: +30 210 51 44 160

F: +30 210 51 42 366

E: info@nonstop.gr

ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΧΑΡΤΙΝΗΣ
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ & WEB OFFSET

Δαμασκηνίας 13 (πρώην 3),

Θέση “Νέο Μονομάτι”

136 77 Αχαρναί Αττικής

Τ: 210 24 02 750

F: 215 52 54 855

E: info@nonstop.gr

Packaging Innovation Awards 2019
Η συμμετοχή της NON STOP PRINTING LTD στην έκθεση “SYSKEVASIA 18”
H NON STOP PRINTING ΕΠΕ συμμετείχε και πάλι ως Χορηγός στο 11ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Marketing.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ
2019
21-06-2019

Packaging Innovation Awards 2019

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση Packaging Innovation Awards με μια εξαιρετική τελετή απονομής στο GAZARTE την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019. Είμαστε πολύ περήφανοι να αναφέρουμε ότι η εταιρεία μας κατέκτησε δυο bronze awards στις κατηγορίες Food και Shoes-Clothes για τις συσκευασίες Trikalinos Avgotaraho Psyche και Reebok Floatride Energy αντίστοιχα. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την εταιρία Trikalinos η οποία μας εμπιστεύεται τα προιόντα της και μας προσκαλεί-προκαλεί να δημιουργήσουμε από κοινού κάτι ξεχωριστό σε κάθε νέο της project. Επίσης ευχαριστούμε την εταιρία Outstand η οποία μας επέλεξε για την υλοποίηση του project της. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2021!

2018
10.10.2018

H NON STOP PRINTING ΕΠΕ συμμετείχε και πάλι ως Χορηγός στο 11ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Marketing.

Το συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικού Marketing (Ε.Ε.Φα.Μ.), πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια και αποτελεί κορυφαία διοργάνωση που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλων των φορέων του κλάδου της Υγείας και της φαρμακοβιομηχανίας.

Το 11ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Marketing έλαβε χώρα στις 7, 8 και 9 Φεβρουαρίου 2018 στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών. Ο κεντρικός θεματικός άξονας ήταν:

«PHARMA 2020: ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ,  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΞΙΑ».

H NON STOP PRINTING ΕΠΕ συμμετείχε ως Χορηγός στο 11ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Marketing και στήριξε με την παρουσία της έναν καταξιωμένο θεσμό της φαρμακευτικής βιομηχανίας.

16.10.2018

Η συμμετοχή της NON STOP PRINTING LTD στην έκθεση “SYSKEVASIA 18”

Η δεύτερη κατά σειρά συμμετοχή της NON STOP PRINTING LTD στο περίπτερο Β1/Α2 της έκθεσης “SYSKEVASIA18” κατά την περίοδο 12 – 15/10 υπήρξε και πάλι εξαιρετικά επιτυχημένη.

Η έκθεση “SYSKEVASIA” πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια στην χώρα μας και αποτελεί ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον event για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις οι οποίες αντιλαμβάνονται ότι η συσκευασία αποτελεί σημαντικό παράγοντα επιτυχίας του προϊόντος τους. Αρκεί να σημειωθεί ότι φέτος επισκέφθηκαν την έκθεση πάνω από 17.000 επισκέπτες ενώ οι εκθέτες ήταν συνολικά 330.

Η εταιρεία μας έδωσε μια Ευρωπαϊκή νότα στην εκδήλωση και είμαστε περήφανοι καθώς το περίπτερό μας έκλεψε τις εντυπώσεις και προσέλκυσε πολλούς και ενδιαφέροντες επισκέπτες, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Είχαμε επιπλέον την ευκαιρία να συζητήσουμε με στρατηγικούς πελάτες και προμηθευτές και μας δόθηκε η δυνατότητα να προτείνουμε ποικίλες λύσεις συσκευασίας σε καινούργιες συνεργασίες.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2020. Έως τότε, παραμένουμε στη διάθεσή σας ώστε να σας βοηθήσουμε να υλοποιήσετε την συσκευασία η οποία θα προσδώσει την εικόνα και την χρηστικότητα που αναζητάτε για το προϊόν σας.

2016
03.11.2016

Η συμμετοχή της NON STOP PRINTING LTD στην έκθεση “SYSKEVASIA16”

Η παρουσία της NON STOP PRINTING LTD στο περίπτερο Ε4 της έκθεσης “SYSKEVASIA16” κατά την περίοδο 8 – 11/10 στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Η έκθεση “SYSKEVASIA” πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια στην χώρα μας και αποτελεί ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον event για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις οι οποίες αντιλαμβάνονται ότι η συσκευασία αποτελεί σημαντικό παράγοντα επιτυχίας του προϊόντος τους.

Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς με στρατηγικούς πελάτες και προμηθευτές και μας δόθηκε η δυνατότητα να προτείνουμε ποικίλες λύσεις συσκευασίας σε καινούργιες συνεργασίες.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2018. Έως τότε, παραμένουμε στη διάθεσή σας ώστε να σας βοηθήσουμε να υλοποιήσετε την συσκευασία η οποία σας εκφράζει.

29.01.2016

H NON STOP PRINTING ΕΠΕ συμμετέχει ως Χορηγός στο 10ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Marketing.

Το συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικού Marketing (Ε.Ε.Φα.Μ.), πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια και αποτελεί κορυφαία διοργάνωση που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλων των φορέων του κλάδου της Υγείας και της φαρμακοβιομηχανίας.

Το 10ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Marketing θα λάβει χώρα στις 10, 11 και 12 Φεβρουαρίου 2016 στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, με κεντρικό θεματικό άξονα:«Αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις, με τον ασθενή στο επίκεντρο».

H NON STOP PRINTING ΕΠΕ συμμετέχει ως Χορηγός στο 10ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Marketing και σας περιμένει στο περίπτερό της για να σας παρουσιάσει τις δραστηριότητές της στον τομέα της χάρτινης συσκευασίας και της συσκευασίας φαρμάκων.
29.01.2016

Αυτόματος Έλεγχος & Πιστοποίηση Ποιότητας Χάρτινης Συσκευασίας για τη NONSTOP PRINTING Ltd

Η αυξανόμενη ζήτηση προϊόντων χάρτινης συσκευασίας υψηλών προδιαγραφών και πιστοποιημένης ποιότητας και η ανάγκη εμπορικής διαφοροποίησης οδηγεί τις σύγχρονες μονάδες Γραφικών Τεχνών στην εγκατάσταση συστημάτων ελέγχου και πιστοποίησης  ποιότητας.

Στα πλαίσια αυτά, η NONSTOP PRINTING Ltd εγκατέστησε πρόσφατα στη συρταροκολλητική μηχανή το σύστημα SENSAP INTEGRAITK, το οποίο παρέχει τη δυνατότητα να εκτελούνται αυτομάτως πληθώρα ελέγχων inline:

-Έλεγχος Μίξης Κουτιού
-Έλλειψη & Πιστότητα Χρώματος (DotGain, TVI, Τόνος, Ένταση με ακρίβεια έως 1%)
-Σύμπτωση Χρωμάτων (Μουαρέ με ακρίβεια έως 0.1mm)
-Ευθυγράμμιση Κοπής – Εκτύπωσης (Θέση, Περιστροφή με ακρίβεια έως 0.1mm)

Το εγκατεστημένο σύστημα προάγει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της NONSTOPPRINTINGLtd, παρέχοντας τη δυνατότητα πιστοποίησης της ποιότητας των προϊόντων της (π.χ. «Πιστοποιητικό Ποιότητας»), ιχνηλάτησης και κοστολόγησης (προϋπολογιστικής και απολογιστικής) της παραγωγής τους.

2015
21.12.2015

Χορηγία της NONSTOP PRINTING Ltd στην Επετειακή Εκδήλωση του ΤΟΓΜΕ: 20 χρόνια Women on Leadership

Στις 18 Δεκεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο της ΕΕΔΕ (Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων), η επετειακή εκδήλωση του ΤΟΓΜΕ (Τομέας Ανάπτυξης Γυναικών Μάνατζερ και Επιχειρηματιών) με θέμα «20 χρόνια Women on Leadership”, αποκομίζοντας τις πιο θετικές εντυπώσεις. Η εταιρία NONSTOP PRINTING Ltd που στηρίζει ενεργά τις δραστηριότητες της ΕΕΔΕ και του ΤΟΓΜΕ, συμμετείχε ως Χορηγός έντυπης επικοινωνίας.

Ο Τομέας Ανάπτυξης Γυναικών Μάνατζερ και Επιχειρηματιών ιδρύθηκε το 1995 ως το έκτο Ινστιτούτο της ΕΕΔΕ και αποσκοπεί στη διεύρυνση της γυναικείας παρουσίας στο χώρο του Μάνατζμεντ και των επιχειρήσεων. Αποστολή του Τομέα είναι να συμβάλλει έμπρακτα στην προώθηση, ανάδειξη και καθιέρωση στην Ελλάδα όσο το δυνατό περισσότερων γυναικών, που είναι επιχειρηματίες και υψηλόβαθμα στελέχη στο Δημόσιο και σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του ευρύτερου δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

17.02.2015

Η NonStop Printing Ltd από το 2015 τυπώνει ακόμα πιο "πράσινα" με πιστοποίηση FSC

H εταιρεία NONSTOP PRINTING Ltd, συνεπής στο αίσθημα κοινωνικής και περιβαλλοντικής ευθύνης που διέπει τη φιλοσοφία και τις διαδικασίες της από το ξεκίνημα της  λειτουργίας  της, συμμετέχει πλέον και έμπρακτα στην υπεύθυνη και αειφόρο διαχείριση των δασών, καθώς στις αρχές του 2015 επιθεωρήθηκε επιτυχώς σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο FSC (Forest Stewardship Council).

Με αυτή την επιλογή της, η NONSTOP PRINTING Ltd συμβάλλει με τις δικές της δυνάμεις στην περιβαλλοντικά, οικονομικά και κοινωνικά υπεύθυνη διαχείριση των δασών. Η πιστοποίηση βάσει του προτύπου FSC Chain of Custody παρέχει στην εταιρία και τους πελάτες της τη διασφάλιση ορθής διαχείρισης ως προς τις χρησιμοποιούμενες πρώτες ύλες αλλά και όλα τα στάδια από την παραλαβή των πρώτων υλών, την αποθήκευση, τις ενδιάμεσες επεξεργασίες, μέχρι και την παράδοση του τελικού προϊόντος.

Ως συνεργάτες της πιστοποιημένης κατά FSC εταιρίας NONSTOP PRINTING Ltd συμμετέχετε κι εσείς ενεργά στην υπεύθυνη διαχείριση των δασικών προϊόντων του πλανήτη μας, ενισχύοντας το οικολογικό προφίλ της εταιρίας σας και στηρίζοντας  την «πράσινη» επιχειρηματικότητα η οποία αποτελεί πλέον βασικό άξονα λειτουργίας μεγάλου αριθμού Ελληνικών επιχειρήσεων.

2014
17.11.2014

Η NonStop Printing Ltd χορηγός έντυπης επικοινωνίας στο συνέδριο Disrupt 2014

Το συνέδριο Disrupt Startup Scale Up διεξήχθει το Νοέμβριο του 2014 στο Μέγαρο Αθηνών από τoν ανεξάρτητο οργανισμό Industry Disruptors ,ο οποίος προωθεί την επιχειρηματικότητα στην Μεσόγειο,Ευρώπη και τα Βαλκάνια.

H NONSTOP PRINTING Ltd ως χορηγός έντυπης επικοινωνίας,εκτύπωσε το προωθητικό υλικό καθώς και το πρόγραμμα του συνεδρίου.

15.4.2014

Σε πλήρη λειτουργία το νέο μας κυλινδρικό ταχυπιεστήριο MAN ROLAND

Η τελευταία και πολύ σημαντική προσθήκη στον εξοπλισμό της εταιρίας μας, είναι το κυλινδρικό ταχυπιεστήριο ΜΑΝ Roland τελευταίας τεχνολογίας, εξοπλισμένο με μία σειρά σύγχρονων ηλεκτρονικών συστημάτων που βοηθούν στην ελαχιστοποίηση φθοράς χαρτιού και στον συνεχή ποιοτικό έλεγχο συμπτώσεων και χρώματος της δουλειάς που εκτυπώνουμε. Η δυνατότητα εκτύπωσης 4χρωμάτων, με πλήρη διπλωτική και βιβλιοδετική μονάδα on-line κόλλας καθώς και φυλλοκοπτικό, που επιτρέπει πολλές διαφορετικές εκδοχές διπλώματος, γιατην υλοποίηση κάθε είδους εκτυπωτικής εργασίας, από πολύ μικρά έως μεγάλα τιράζ. Το εύρος γραμμαρίων χαρτιού που εκτυπώνεται, κυμαίνεται από 40 gr/m2 έως 170 gr/m2. Η εκτύπωση γίνεται με στοχαστικό ράστερ (stochastic screen), μία καινοτομία που μας επιτρέπει να παραδίδουμε στον πελάτη προϊόντα εκτύπωσης, ποιοτικά συγκρίσιμα μόνο με εκείνα των φωτογραφικών εκτυπώσεων, αφού δεν υπάρχουν οι γνωστές κουκίδες (dots) στην εκτύπωση.